Frakt & Returer

Frakt inom Sverige

Humbleton använder Postnord Varubrev Förstaklass och DHL Service Point för försändelser inom Sverige.

DHL Service Point – Levereras till ett utlämningsställe nära din leveransadress och du får en SMS/E-postnotis när din order är redo att hämtas upp.

Postnord Varubrev med hemleverans – Skickas till din adress och din postlåda. I händelse av att försändelsen ej får plats i din postlåda hämtas paketet ut på närmsta utlämningsställe.

Fri frakt i Sverige på alla ordrar över 900kr. Ordinarie fraktpris inom Sverige är 39kr.

Vi behandlar alla ordrar så snabbt så snart det går, vanligtvis samma dag eller dagen efter.

Frakt internationellt

För internationell frakt använder Humbleton DHL Parcel Connect, Deutche Post och DHL Express som leveranspartners. Priset för frakter internationellt varierar från land till land. Ditt aktuella fraktpris framgår i kassan när du anger adress och land. Hittar du inte ditt land i listan? Kontakta store@humbleton.com så försöker vi hjälpa dig manuellt.

Retur- & byteshantering

  • Som kund har du rätt att returnera hela eller delar av din beställning inom 14 dagar från mottagandet av beställningen (leveransdagen). Denna rätt gäller endast om produkten och originalförpackning kan returneras i samma skick som vid mottagandet.
  • Göra en retur: maila store@humbleton.com med information (ordernummer, varor som skall bytas eller ruternas) om din retur så erhåller du en returetikett för utskrift per e-post. Följ sedan anvisningarna på returetiketten beroende på ditt valda fraktsätt.
  • Returkostnad vid RETUR från Sverige är 39kr och betalas av dig som konsument. För övriga EU-länder är returkostnaden 79kr. Detta dras av vid återbetalning av returen.
  • Returkostnad vid BYTE inom Sverige betalas av Humbleton och är kostnadsfritt för dig som konsument. För övriga EU-länder är byteskostnaden för dig som konsument 49kr.
  • Normalt handläggs alla returer inom 10 dagar från det att vi erhållet returförsändelsen.
  • Så snart återbetalning sker erhåller du ett e-postmeddelande från Klarna samt från store@humbleton.com

Återbetalning av returnerad vara

Vid godkänd retur använder vi Klarnas betalsystem för att återbetala den del av din order som skickats i retur. Tillsammans med Klarna skickar vi även ut elektronisk bekräftelse på din återbetalning via e-post.

Kostnadsfri returhantering vid byten

Vid byten ingår returfrakten och eventuella fraktkostnader betalas av Humbleton. Fri frakt vid byten gäller endast inom Sverige.