Frakt & Returer

Frakt inom Sverige

Humbleton använder Postnord Varubrev Förstaklass och DHL Service Point för försändelser inom Sverige.

DHL Service Point – Levereras till ett utlämningsställe nära din leveransadress och du får en SMS/E-postnotis när din order är redo att hämtas upp.

Postnord Varubrev med hemleverans – Skickas till din adress och din postlåda. I händelse av att försändelsen ej får plats i din postlåda hämtas paketet ut på närmsta utlämningsställe.

Fri frakt i Sverige på alla ordrar över 900kr. Ordinarie fraktpris inom Sverige är 39kr.

Vi behandlar alla ordrar så snabbt så snart det går, vanligtvis samma dag eller dagen efter.

Frakt internationellt

För internationell frakt använder Humbleton DHL Parcel Connect, Deutche Post och DHL Express som leveranspartners. Priset för frakter internationellt varierar från land till land. Ditt aktuella fraktpris framgår i kassan när du anger adress och land. Hittar du inte ditt land i listan? Kontakta store@humbleton.com så försöker vi hjälpa dig manuellt.

Retur- & byteshantering

  • Som kund har du rätt att returnera hela eller delar av din beställning inom 14 dagar från mottagandet av beställningen (leveransdagen). Denna rätt gäller endast om produkten och originalförpackning kan returneras i samma skick som vid mottagandet.
  • Göra en retur: Vi erbjuder alltid fria returer för våra kunder och skickar med en returetikett med din order. Packa ner produkten i originalförpackning och klistra på returetiketten över den gamla etiketten på utsidan av förpackningen och lämna in hos ombud. Maila store@humbleton.com vid eventuella frågor kring din retur så hjälper vi dig.
  • Normalt handläggs alla returer inom 10 dagar från det att vi erhållet returförsändelsen.
  • Så snart återbetalning sker erhåller du ett e-postmeddelande från Klarna samt från store@humbleton.com

Återbetalning av returnerad vara

Vid godkänd retur använder vi Klarnas betalsystem för att återbetala den del av din order som skickats i retur. Tillsammans med Klarna skickar vi även ut elektronisk bekräftelse på din återbetalning via e-post.