Allmänna villkor

Välkommen till Humbleton Apparel AB och humbleton.com. Dessa allmänna villkor (Villkoren”) gäller när du använder eller gör en beställning via humbleton.com ( “Hemsidan”). Villkoren utgör ett avtal mellan dig och HUMBLETON APPAREL AB, organisationsnummer 559218-0425, Smedjegatan 9, 392 39 Kalmar ( “Humbleton” eller “Vi”, “Vår” osv.). Genom att göra köp ifrån och använda webbplatsen så förbinder du dig till följande Villkor.

Personlig information

När du handlar på webbplatsen sparar vi viss del av dina personuppgifter för att du ska kunna slutföra ditt köp. du har rätt att begära tillgång till din data och få den borttagen eller ändrad. Humbleton lagrar eller behandlar ej bank- och kortuppgifter. All betalning sker via partners så som Klarna.

Beställning

Vid beställning skickas alltid en orderbekräftelse till den av dig angivna e-postadressen därför är det viktigt att du anger en korrekt e-postadress du kontrollerar. Spara orderbekräftelsen som utgör kvittot och beviset på ditt köp samt underlättar framtida kommunikation med oss.

Genom att göra ett köp på webbplatsen bekräftar du att du har fyllt 18 år. Vi förbehåller oss rätten att neka eller ändra din beställning i händelse av exempelvis om felaktiga personuppgifter är angivna eller om uppenbara fel på webbplatsen utnyttjats.

Humbleton förbehåller sig rätten att korrigera priser på alla beställningar. I händelse av att ett pris är felaktigt kan Humbleton avbryta köpet, återbetala det belopp som betalats. Denna åtgärd kan utföras när som helst.

Betalning med Klarna Global Checkout

Genom vår partner Klarna kan vi erbjuda dig säkra, flexibla och smidiga betallösningar.

Exempel på betalningsalternativ:

  • Kortbetalning (Visa, Mastercard, Amex m.fl)
  • Betala inom 14 dagar från försändelsen av din beställning
  • Delbetala med Klarna Konto
  • Betala Direkt: Automatisk dragning från din bank

Samtliga betalningsalternativ som gäller för ditt land finner du i kassan när du skall göra din beställning.

Mer information om Klarna hittar du på Klarna.com (öppnas i nytt fönster) och här är Klarnas användarvillkor (öppnas i nytt fönster).

För att kunna erbjuda olika betalningsalternativ delar vi dina person- och orderuppgifter med vår leverantör Klarna. Användning av dessa uppgifter regleras i enlighet med svenska lagar och respektive leverantörs egna policys.

Moms, Tull & Skatter

Varor som skickas inom EU skickas förtullat. Detta innebär att alla gällande skatter för import och tull är inkluderade i ditt försäljningspris. Vid beställning från ett land utanför EU är priserna exklusive moms. Beställningar som når mottagarens land utanför EU kan från tid till annan medföra moms och tullavgifter, Humbleton kontrollerar ej dessa så kontakta ditt lokala Tullkontor vid frågor om vad som gäller ditt fall.

Produkter/Varor

Humbleton förbehåller sig rätten att justera priser och ändra produktbilder, produkttexter och erbjudanden utan att föregå med meddelande. Vi strävar efter att både produktbilder, produktvideos och produkttexter återspeglar produkten på bästa sätt. Vi förbehåller oss rätten till eventuella fel som kan visas på sidan och kan inte garantera att alla produktbilder, produktvideos etc. reflekterar produktens riktiga utseende. Digital information konsumeras med en mängd olika enheter (datorer med olika skärmar, mobiltelefoner etc.) och kan därför upplevas olika vid olika tillfällen trots att källan är densamma.

Kampanj- och rabattkoder

Kampanjkoder används i varukorgen alternativt direkt i vår kassa och rabatten visas direkt på skärmen. Rabattkoder kan ej läggas till efter genomfört köp och vi rekommenderar att du säkerställer att din kod är korrekt och att korrekt rabatt visas innan köpet slutförs.

Användargenererat innehåll på humbleton.com

Innehåll på webbplatsen kan från tid till annan vara användargenererat genom integration med sociala medier. Humbleton gör inget krav till rättigheter för sådant innehåll och tar heller inget juridiskt ansvar för det. Misstänker du brott mot upphovsrätt eller på något sätt blir förolämpad av sådant innehåll, kontakt store@humbleton.com.

Dessa villkors gällande & jurisdiktion

Humbleton kan ändra dessa villkor från tid till annan och det villkor som gör sig gällande vid tidpunkten för din beställning är de villkor som gäller för kontraktet mellan dig och Humbleton. Vi rekommenderar att du granskar villkoren du genom användandet av humbleton.com eller beställning är bunden till. Svensk lag är tillämpliga på dessa Villkor och din användning av denna Hemsida.

Frågor gällande dessa villkor

Samtliga frågor gällande villkoren ställs per epost till store@humbleton.com