Humbleton

Humbleton är ett varumärke för racketsportspelare på alla nivåer, från elit till spelare som precis upptäckt sporten.

Våra produkter erbjuder hög kvalitet, med egna framtagna funktionsmaterial som kombinerar en mjuk och följsam känsla samtidigt som de har de funktioner som eftersträvas av ett träningsplagg och hjälper dig fokusera på spelet.

Humbleton grundades som ett padelvarumärke eftersom padel är mer än bara en sport för oss. Efter år av padelspel har vi fått nya vänner i länder världen över, som precis som vi gör – älskar padel – och vet att Padel erbjuder ett sätt att umgås mellan olika åldrar, spelnivåer och kulturer. Det är en av sakerna vi älskar med sporten. Vår design är sofistikerad med fokus på detaljer och funktion, vi vill att plaggen ska kunna bäras både på padelbanan och mellan matcherna.

Hållbarhet

Våra plagg är av hög kvalitet och vi arbetar ständigt tillsammans med våra leverantörer för att hitta nya vägar att minska påverkan på vår miljö, både kring tillverkning och transporter.

Sedex – ethical trade service providers

Sedex is one of the world’s leading ethical trade service providers, working to improve working conditions in global supply chains.”

Vi värnar om att vår produktion skall vara etiskt hållbar och arbetar med leverantörer som är medlemmar i Sedex.

Vill du veta mer? Skicka ett mail till store@humbleton.com

Humbleton Apparel AB med organisationsnummer 559218-0425 är ett svenskt aktiebolag med sitt säte i Sverige.